Rólunk

Oda gördül, ahova szeretnéd, akkor, amikor szeretnéd.
Rólunk

Egyedi mobil és stabil szauna szolgáltatást nyújtunk mindazoknak, akik a természetes, a testünkben rejlő erőket szeretnék kiaknázni.

Amikor megálmodtuk ezt az egyedi felépítményt, az a cél vezérelt minket, hogy minél szélesebb körben elérhetővé tegyük a szaunázás élményét. Az egészséges életmód elengedhetetlen feltétele a méregtelenítés, a relaxáció, az immunrendszer erősítése.  A szauna a legjobb hely a lelassulásra, a stressz levezetésére.

Családi vállalkozásunk törekvése, hogy bárki kipróbálhassa, akár otthonában is kiizzadhassa a felgyülemlett feszültséget, elengedhesse a stresszt. Aki pedig már ismeri a szaunázás jótékony hatásait, az bárhol élvezhesse, ne kelljen zsúfolt helyeken, másokhoz alkalmazkodva "pihennie", engedhesse el magát saját biztonságos környezetében.

Életfilozófiánk középpontjában áll a természetes egyszerűség. Nem használunk szintetikus olajokat, kemikáliákat. A szaunázáshoz lenvászon lepedőket biztosítunk. A füstrituálékon használt növények saját termesztésűek, vagy helyi termelőktől származnak.

A fa iránti rajongásunkat a létesítményeink is tükrözik. Az egyedi gyártású szauna létesítmény, az öltöző és a pihenő dézsa is fából készült. A dézsa vízében pedig a parajdi só gondoskodik a tiszta kikapcsolódásról.

Segíthetünk valamiben?

Amennyiben foglalni szeretnél írj nekünk a kapcsolati oldalon vagy hívj minket. Készséggel állunk rendelkezésedre!