Rolling Woods

Gördülő, mobil szaunánk egyszerre 6-8 fő számára nyújt kellemes időtöltést, de természetesen nincs létszám megkötés. Használhatod egyedül, kettesben, a családdal, vagy akár egy nagyobb baráti társasággal együtt is.
Rolling Woods

Nem egy hagyományos méretekkel rendelkező szauna, így a megrendelésnél kérlek vedd figyelembe az alábbi méreteket: a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges egy legalább 3 méter széles kocsibejáró, illetve egy körülbelül 20nm-es viszonylag vízszintes terület.

​A szauna használatához személyes segítséget adunk. A kényelmetek érdekében a szauna fűtését, és egyéb ezzel kapcsolatos teendőket ellátjuk, a fát is biztosítjuk. Szaunalepedőt bérelhettek/vásárolhattok tőlünk, de természetesen használhatjátok saját törülközőtöket is. Egy köntös pedig még komfortosabbá teszi a pihenést.

Kombinált szauna, a modern infraszauna mellett megtalálható benne a teljesen hagyományos, fatüzelésű finn szauna is. Szauna használat után kényelmesen lezuhanyozhattok a pihenőtérben elhelyezett zuhanyzóban. A zuhanyzónak nem szükséges vízcsatlakozás, a létesítmény házi vízművel rendelkezik. Az infra szauna, a házi vízmű és a világítás működéséhez áram csatlakozási lehetőség szükséges.

Élvezd saját otthonodban, nyaralódban, kertedben a meghitt relaxációt, nyugodt pihenést, a szaunázás egészséges, immunrendszer erősítő hatását családtagjaiddal, barátaiddal. Zsúfoltság, tömeg nélkül, abszolút steril környezetben. A szauna házat minden használat után fertőtlenítjük.

Teljesen rugalmasan állunk a kedves szaunarajongók igényeihez. A szaunát használhatod saját felelősségedre, vagy szaunamesterrel vezetett tematikus programok is kérhetők otthonodba, vagy választott helyszínre. Füstrituálék, peelingek és hagyományos olajos programok közül is választhatsz.

Ha nincs elég helyed, a szaunát ide is kérheted: erdeszto-ravazd.hu

Szaunázás alapcsomag: 40.000 HUF

2 óra szaunázás megrendelő otthonában, vagy javasolt helyszínen. A szaunát használatra előkészítjük, biztosítjuk a fát, a padokat lenvászonnal letakarjuk.

Kiszállás: 250 HUF / km (indulási ponttól - 9083 Écs)

Hosszabbítás: 10.000 HUF / óra (4 óra használat felett egyedi árat számolunk)

Tematikus szauna programok: 600 HUF / fő / felöntés (4 főtől)

Törölköző, szauna lepedő bérlése: 500 HUF / db (a hímzett lenvászon szauna lepedő megtartható 4000 Ft-ért)

Segíthetünk valamiben?

Amennyiben foglalni szeretnél írj nekünk a kapcsolati oldalon vagy hívj minket. Készséggel állunk rendelkezésedre!