Woods Termékek

Ajándékutalványok, logózott pamut és lenvászon szauna lepedők, 100% pamut törölközők és poncsók.
Woods Termékek

Ajándékutalvány: lepd meg szeretteid ajándékutalvánnyal születésnapra vagy egyéb alkalomra. Az utalvány értéke bármilyen időtartamra szólhat, és a vásárlás időpontjától 1 évig érvényes. Igénybe vehető gördülő mobil szauna szolgáltatásunkra (Rolling Woods) és helyben is felhasználható "nomád wellnesz" szlgáltatásunkra (Woods Stock). Az utalvány értéke: 40.000 Ft, ami 2 óra szaunázást jelent Écsen a gördülő megállóban (Wood Stock), vagy választott helyszínen, a kiszállási díj ezen felül fizetendő (Rolling Woods). Mindkét szolgáltatás természetesen hosszabbítható / bővíthető.

Logózott lenvászon szauna lepedők: szauna lepedő bérlése lehetséges 1000 Ft/db áron, de a hímzett pamut, vagy lenvászon szauna lepedő meg is tartható 4000 Ft-ért, darázsmintás szauna lepedő pedig 5000 Ft-ért.

Logózótt darázsmintás szauna ruhák: 6.000 Ft + hímzés 1.000 Ft

Logózott szauna poncsók: szaunázás után pihenj a pihe-puha poncsó ölelésében, rendelhető egyedi méretben és kétféle színben (barna és beige) S - M-es méretű poncsó: 14.000 Ft, L - XL-es méretű poncsó: 17.000 Ft + hímzés: 3.500 Ft

Segíthetünk valamiben?

Amennyiben foglalni szeretnél írj nekünk a kapcsolati oldalon vagy hívj minket. Készséggel állunk rendelkezésedre!